0

Pana la urma v-ati hotarat sa faceti excursia de mult dorita, in frumoasele tinuturi ale Bucovinei. Minunatia culturii, a mediului inconjurator, dar si a atractiilor turistice v-a dat peste cap si v-a determinat sa va doriti foarte mult sa ajungeti prin zonele acestea. Cu toate acestea, nu aveti idee care ar fi cel mai potrivit loc din care sa va porniti expeditiile, si unde sa va petreceti noptile, odihnindu-va dupa o zi plina cu surprize turistice.

Ei bine, cel mai bun loc din care ati putea incepe aceasta expeditie este Suceava, fiind si un oras minunat in care puteti gasi o multime de restaurante, pub-uri, dar si hipermarket-uri, este locul perfect pentru a va face sederea mai buna si in acelasi timp este locul perfect pentru inceperea vacantei voastre. Sunt sigur ca va intrebati unde anume in Suceava ar trebui sa va cazati?

Ei bine, cel mai bun loc pentru cazare teoretic ar fi in apropierea centrelor majore de interes al acestui minunat oras. Una din singurele si cele mai bune pensiuni care poate sa indeplineasca aceste conditii este Pensiunea Scorpion, o pensiune ce arata foarte bine, detine toate serviciile de care aveti nevoie si poate sa va satisfaca si in plan de afaceri. Asa ca, incepeti-va calatoria cat mai repede.

 

Lasa un comentariu